Supa de salata verde cu iaurt si codita de purcel afumat

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 26 Mar 2019 | 792 vizualizari

 

 N-avem timp, dar avem codita de purcel afumat. De-al nostru de casa, adica din sursa sigura de hranire, crestere, taiere si afumare.  De mult spun eu ca mare noroc avem ca mai avem acces la asemenea produse pentru prepararea hranei. Daca am fiert codita de purcel bine, mai trebuie inca 15 minute sa fie gata supa.

 

INGREDIENTE

  • 1 salata verde
  • 1 codita de purcel afumat
  • 1 ceapa galbena
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 tija telina apio
  • 1 lingura pasta Kapia cu telina -productie proprie
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 pahar iaurt grecesc 10%
  • 3 linguri orez
  • 1/2 lamaie -zeama -optional
  • sare -optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de salata verde cu iaurt si codita de purcel afumat:


  1. Codita de purcel se opareste cu apa fierbinte .

  2. Pentru grabirea procesului de fierbere se infierbanteaza apa la fierbator .

  3. Puneti afumatura la fiert impreuna cu 2l apa fierbinte .

  4. Legumele se curata si se spala .

  5. Ceapa , telina , patrunjelul si usturoiul se taie grosier si se maruntesc cu ajutorul robotului de bucatarie .

  6. Puneti legumele la fiert in oala care clocoteste cu afumatura .

  7. Dupa 30 minute incercati sa vedeti daca codita a inceput sa se patrunda .

  8. Adugati orezul si pasta de ardei .

  9. La sfarsit se scoate coada afumata din zeama si se portioneaza pentru distribuire in fiecare farfurie .

  10. Dregeti supa cu iaurt .Daca doriti mai acra si cu zeama de lamaie .

  11. gustati si sarati daca mai este nevoie .

  12. Spalati salata verde .Trageti oala de pe foc .

  13. Adugati salata verde taiata fideluta .Imi place sa pun salata verde la sfarsit doar pentru ca sa nu se piarda din vitamine .

  14. La servire decorati cu rondele de ardei iute rosu .


Sa aveti pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Codita de purcel se opareste cu apa fierbinte .Astfel se curata bine de eventuale impuritati .

2

Pentru grabirea procesului de fierbere se infierbanteaza apa la fierbator .

3

Imi place sa pun salata verde la sfarsit doar pentru ca sa nu se piarda din vitamine .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de salata verde cu iaurt si codita de purcel afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

mihaelar63 1

28.03.2019, 10:31

Multumesc , Oana !!! Asa este

dantes 1

29.03.2019, 10:09

Buna!

Catalina L 1

29.03.2019, 17:49

cu asa codita... sigur este buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu afumatura si tarhon