Supa de usturoi

de Julie in Supe/Ciorbe, 15 Iun 2010 | 4464 vizualizari

 

Laura Calder la "Sa gatim frantuzeste" a facut mai multe retete simple cu paine.
Supa de usturoi cu crutoane de paine este una dintre ele.
Este o reteta de ...vara , pe cat de simpla si usor de facut, pe atat de delicioasa! Unde mai pui ca se face si foarte rapid. Exact ceea ce ne trebuie acum, cand e foarte cald afara si nu vrem sa stam prea mult timp in bucatarie. Nu facem nici cadura in casa si ne si hidratam cu o supa minunata! :)

Sa gatim asadar...frantuzeste!

 

INGREDIENTE

  • 4-5 catei de usturoi
  • 3 -4 linguri ulei
  • 3 cani cu supa
  • o foaie de dafin
  • putin cimbru
  • patrunjel verde
  • sare, vegeta
  • 3-4 linguri cu branza rasa
  • crutoane de paine
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de usturoi:

Tocam usturoiul foarte fin si il punem sa se prajeasca in uleiul incins. Adaugam foaia de dafin , putin cimbru (verde, daca avem) si lasam la prajit pana se rumeneste usturoiul.


Separat fierbem apa cu sare,vegeta si putin patrunjel tocat,pe care o adaugam peste usturoiul prajit.Lasam sa dea un clocot doua si oprim focul.


Preparam si crutoanele ,prajind cuburile de paine in putin ulei si un praf de sare.


Servim supa imediat, cu branza rasa deasupra ,crutoane de paine si patrunjel verde tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mena29 1

18.06.2010, 00:17

dinaia 1

14.09.2010, 23:09

este excelenta supita, si chiar usor de facut, nu credeam ca o sa iasa asa buna cu relativ putine ingrediente

Cris2711 1

12.03.2011, 11:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de urzici