Supa dulce de malai

de katty in Supe, 19 Feb 2015 | 989 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr malai
  • 1 l apte
  • 500 ml apa
  • 100 gr unt
  • 3-4 linguri de zahar
  • 300 gr dovleac placintar
  • scortisoara macinata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa dulce de malai:

Curatam dovleacul de coaja si seminte si il taiem cubulete relativ egale. Punem cubuletele intr-o tava pe hartie de copt si le dam la cuptor pana se inmoaie si se rumenesc usor.


Intre timp punem apa la foc . Cand incepe sa clocoteasca adaugam malaiul in ploaie, amestecand continuu. Dupa ce malaiul incepe sa fiarba cu clocot adaugam laptele caldut cate putin si lasam sa fiarba aproximativ 15-20 de minute, pana malaiul este fiert . Punem untul si zaharul si lasam sa fiarba. Adaugam lapte cat este nevoie pana obtinem consistenta unei supe creme.


Servim supa calda cu bucati de dovleac si putina scortisoara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa dulce de malai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

19.02.2015, 12:20

Andra_Constantinescu 1

19.02.2015, 18:32

merisor 1

19.02.2015, 22:57

Ceva inedit!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu crema de dovleac