Supa Imperiala cu galuste

de Miha in Supe, 12 Sep 2009 | 5323 vizualizari

 

by Diamond

 

INGREDIENTE

  • Pentru galuste avem nevoie de:
  • 6 oua
  • 100 g faina
  • 100 g gris
  • 100 g cascaval
  • 100 g unt
  • sare si piper
  • Pentru supa avem nevoie de:
  • 800 g carne de pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 bucata telina
  • 1 radacina patrunjel
  • patrunjel verde
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa Imperiala cu galuste:

Galuste:

Ouale se bat bine impreuna cu cascavalul,sare si piper dupa gust.Se adauga untul moale,apoi faina amestecata cu gris.Compozitia obtinuta se pune in tava (20/20 cm) si se da la cuptor,pana se ingheaga,in jur de un sfert de ora.

Ca sa fiu sigura de reusita supei :)) si de faptul ca vor manca cu pofta,i-am implicat si pe pitici la decupat stelute.

Supa:

Se pune carnea la fiert,se spumuieste de cateva ori si se lasa sa fiarba la foc mic,punand o parte din sare.

Zarzavatul se pune cand carnea este fiarta pe jumatate.Se mai pot adauga si alte legume fata de ceea ce am pus eu,in functie de ceea ce va place:cartofi,gulie,conopida etc.

Cand carnea si legumele au fiert,se scot din supa,iar aceasta se strecoara.

Galustele se pun in supa fierbinte si se fierb cateva minute.

Se serveste cu patrunjel verde tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Imperiala cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Oana 1

10.10.2009, 22:50

Miha, am facut ieri supica, galustile au fost super bune, bineinteles decupate de Vlad in stelute si floricele

Miha 1

10.10.2009, 23:20

Pupa mama baiat gospodar!

Krystyan Trendy 1

11.12.2013, 13:17

arata minunat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Desert negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste de gris