Supa pescareasca spaniola

de mihaelar63 in Supe, 21 Feb 2016 | 1506 vizualizari

 

Sincera sa fiu am fost reticenta la adugarea calamarilor in supa . De acum inainte nu voi  mai ezita . A fost una mix de textura-gust interesant .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg capete si cozi de peste [ stiuca si somn ]
  • 100 ml ulei masline
  • 1 foie dafin
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 4 catei usturoi
  • 1 ardei iute verde
  • 200 gr calamari congelati
  • 400 gr pulpa rosii -Cirio
  • 100 gr orez
  • un varf cutit coaja de portocala razuita
  • patrunjel verde -sau coriandru verde
  • sare
  • ou fiert tocat-facultativ
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa pescareasca spaniola:


  1. Capetele si cozile de peste [ coada sa aiba putina carne ] , se spala bine si se pun la fiert in 2l apa sarata cu o foaie dafin .

  2. Decongelati calamarii la temperatura camerei .

  3. Se fierb 15 minute . Se scurg , pastrandu-se lichidul .

  4. Legumele se curata si se spala .

  5. Morcovul , ceapa si usturoiul se toaca .

  6. In alta oala se calesc usor morcovul cu ceapa si usturoi timp de cateva minute . Adugati lichidul fierbinte in care a fiert pestele .

  7. Cat timp legumele fierb curatati bine calamarii de vinisoarele rosii si de cel principal mai inchis la culoare .

  8. Taiati calamarii felii si-i adugati la supa ce fierbe . Tot acum se pune si orezul .

  9. Dupa 10 minute adugati pulpa de rosii si coaja d eportocala razuita .

  10. Alegeti carnea de peste de pe oase .

  11. Gustati si sarati daca mai este nevoie .

  12. Serviti supa cu carnea de peste aleasa adugata in fiecare farfurie si multa verdeata , ardei iute .

  13. Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Curatati cu atentie calamarii de vinisoarele rosii si de cel principal mai inchis la culoare .Daca nu se executa bine aceasta operatie preparatul va avea un gust neplacut, usor amarui . Spalati bine cu apa rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa pescareasca spaniola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

noiinbucatarie 1

22.02.2016, 20:56

cred ca e foarte gustoasa

RuxyRux 1

23.02.2016, 22:01

Wow!

Catalina L 1

25.02.2016, 14:00

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de conopida si brocoli