Supa-crema de legume, cu kaizer si crutoane

de Oana in Supe, 25 Sep 2011 | 3613 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • un pastarnac
  • 1/2 telina mica
  • un dovlecel
  • un ardei gras rosu
  • o mana de broccoli
  • o mana fasole galbena
  • 25 g unt
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • 100 g kaizer feliat
  • crutoane
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de legume, cu kaizer si crutoane:

Legumele se curata, se spala, se taie in doua sau in patru si se pun la fiert cu 2 litri de apa. Se acopera oala cu capac. Se pastreaza cateva buchetele mici de broccoli pentru decor (eu am pus in supa doar cotoarele groase si verzi de la un broccoli proaspat, din cauza de mofturosi care observa punctisoare verzi in supa :))) Cand legumele sunt aproape fierte se adauga sare in supa. Se adauga si buchetelele de broccoli pentru decor si se lasa 2 minute sa fiarba, apoi se scot intr-un castronel cu apa rece. Se opreste focul si se strecoara supa. Legumele se mixeaza cu blenderul pana se obtine o crema fina. Se rastoarna inapoi in oala cu supa si se adauga untul. Se pune oala iar pe foc mic, amestecand mereu. Smantana se amesteca cu putina supa fierbinte si apoi se rastoarna in oala, amestecand cu un tel. Cand incepe sa fiarba se opreste focul.

Kaizerul feliat se taie fasii subtiri si se trage putin la tigaie, fara ulei, pana se rumeneste usor.

Se serveste supa calda, in boluri, decorata cu fasii de kaizer, buchetele de broccoli si crutoane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de legume, cu kaizer si crutoane" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu galuste