Tagliatelle cu ciuperci şi brocolli

de diaconta in Paste, 11 Mar 2012 | 1728 vizualizari

 

Adică o mâncare delicioasă chiar si pentru o zi de post,daca pastele sunt fara ou.

 

INGREDIENTE

  Cantitatile sunt in functie de cate portii doriti sa faceti.

  • Tagliatelle(eu am folosit vreo 4 „ghemulete”)
  • Morcovi
  • Brocolli
  • Ulei
  • Ciuperci champignon brune cam 200 gr
  • Sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu ciuperci şi brocolli:

Ciupercile le taiem felii,dupa ce le spalam sau nu (parerile sunt impartite in aceasta privinta),eu le spal,nu as putea sa le folosesc altfel.Un morcov l-am facut fideluta cu ajutorul curatitorului de legume.



Intr-o tigaie punem putin ulei si punem ciupercile impreuna cu morcovul sa se prajeasca.Lasam pana cand scade toata apa lasata de ciuperci si se mai prajesc putin.Condimentam.As zice sa nu va zgarciti cu piperul,brocolli este cam „fad” altfel mai ales combinat cu paste.



Brocolli il punem la fiert in apa cu putina sare impreuna cu un morcov.Nu lasam prea mult brocolli,il scoatem si-l punem in apa cu gheata sau un jet de apa rece ,pentru a-si pastra culoarea.Morcovul fiert il taiem rondele.



Fierbem si tagliatellele in apa cu putina sare.Le scurgem de apa si le punem peste ciuperci.Adaugam si brocolli si rondelele de morcov.Daca este cazul mai condimentam….dar sa nu exageram totusi.



Simplu,rapid si deosebit de gustos.











 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu ciuperci şi brocolli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

ionela2682 1

14.03.2012, 19:58

Numai la auzul denumirii..CIUPERCI ...zic yach..daca elimin galbiorii sigur iese o mancarica super buna!!!
si uite cum ocolesc mereu ciupercile!!

diaconta 1

14.03.2012, 20:05

am inteles deci la tine ciupercile sunt ca pestele la mine

RuxyRux 1

15.03.2012, 16:45

Excelente Diuta...excelente! Imi plac mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Chocoflan
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Paste verzi cu sos de telina si mazare