Tagliatelle cu ciuperci şi brocolli

de diaconta in Paste, 11 Mar 2012 | 2119 vizualizari

 

Adică o mâncare delicioasă chiar si pentru o zi de post,daca pastele sunt fara ou.

 

INGREDIENTE

  Cantitatile sunt in functie de cate portii doriti sa faceti.

  • Tagliatelle(eu am folosit vreo 4 „ghemulete”)
  • Morcovi
  • Brocolli
  • Ulei
  • Ciuperci champignon brune cam 200 gr
  • Sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu ciuperci şi brocolli:

Ciupercile le taiem felii,dupa ce le spalam sau nu (parerile sunt impartite in aceasta privinta),eu le spal,nu as putea sa le folosesc altfel.Un morcov l-am facut fideluta cu ajutorul curatitorului de legume.



Intr-o tigaie punem putin ulei si punem ciupercile impreuna cu morcovul sa se prajeasca.Lasam pana cand scade toata apa lasata de ciuperci si se mai prajesc putin.Condimentam.As zice sa nu va zgarciti cu piperul,brocolli este cam „fad” altfel mai ales combinat cu paste.



Brocolli il punem la fiert in apa cu putina sare impreuna cu un morcov.Nu lasam prea mult brocolli,il scoatem si-l punem in apa cu gheata sau un jet de apa rece ,pentru a-si pastra culoarea.Morcovul fiert il taiem rondele.



Fierbem si tagliatellele in apa cu putina sare.Le scurgem de apa si le punem peste ciuperci.Adaugam si brocolli si rondelele de morcov.Daca este cazul mai condimentam….dar sa nu exageram totusi.



Simplu,rapid si deosebit de gustos.











 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu ciuperci şi brocolli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

ionela2682 1

14.03.2012, 19:58

Numai la auzul denumirii..CIUPERCI ...zic yach..daca elimin galbiorii sigur iese o mancarica super buna!!!
si uite cum ocolesc mereu ciupercile!!

diaconta 1

14.03.2012, 20:05

am inteles deci la tine ciupercile sunt ca pestele la mine

RuxyRux 1

15.03.2012, 16:45

Excelente Diuta...excelente! Imi plac mult!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Conopidă împănată cu cașcaval, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 21:07

Briose cu banane

ieri la 14:00

Ciorba de perisoare a la grec

ieri la 13:03

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu chifteluțe in sos