Tagliatelle cu cod, capere si smantana

de katty in Paste, 20 Feb 2017 | 1324 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr tagliatelle de casa
  • 200 gr file de cod
  • 50 gr capere
  • 200 gr smantana
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper negru macinat
  • oregano uscat
  • parmezan ras
  • frunze verzi de busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu cod, capere si smantana:

Punem pastele la fiert in apa clocotita sarata, apoi le scurgem si pastram putina apa Taiem codul feliute subtiri si il tragem intr-o tigaie, in uleiul incins. Cand incepe sa se rumeneasca usor, adaugam un polonic din apa in care au fiert pastele, smantana, piper negru macinat, caperele si oregano. Fierbem cateva minute, pana sosul incepe sa se ingroase si adaugam pastele scurse. Stingem focul. Amestecam usor si impartim pastele pe 2 farfurii. Presaram deasupra parmezan ras si frunze de busuioc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu cod, capere si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

-Licurici- 1

21.02.2017, 13:02

MotanLaOale 1

22.02.2017, 09:01

kytz 1

22.02.2017, 15:26

Yammi!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba cu ciuperci pleurotus și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 21:28

Cremșnit Duo

ieri la 19:05

Salata cazaceasca cu sfecla rosie ,fasole si piept de pui

de Ksenya 4

ieri la 17:15

Sandvis ovo-lacto-vegetarian

de RODIMUR 5

ieri la 15:42

Tort cu afine

de anca_rm 6

ieri la 14:49

RETETA RECOMANDATA
Spaghete carbonara, reţetă cu smantana