Tagliatelle cu creveti si sos de rosii

de Oana in Fructe de mare, 20 Aug 2011 | 9545 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g cozi de creveti proaspeti
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • patrunjel verde tocat fin
  • 200 g tagliatelle
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu creveti si sos de rosii:

Cozile de creveti se curata de crusta, pastrand codita mica, se spala si se scurg.

Intr-o tigaie se incinge uleiul de masline si se pne usturoiul dat prin presa. Se adauga crevetii, intorcandu-i pe ambele parti. Cand crevetii s-au facut roz se adauga vinul, sare si piper si se lasa sa se inabuseasca putin. Rosiile se mixeaza la blender si se adauga peste creveti. Se presara cimbru uscat si se mai lasa sa fiarba 3 minute.

Se fierb pastele in apa cu sare, dupa instructiunle de pe pachet. Se scurg si se pun in sosul de rosii cu creveti. Se mai amesteca pe foc 2 minute si se opreste focul. Se presara cu patrunjel verde.

Se servesc fierbinti cu catev afrunzulite de busuioc sau parmesan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu creveti si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de sarmalute de post, cu ciuperci si pasat

de vasimur 4

pe 27.11 la 15:15

Reteta de fursecuri cu unt si gem de caise

pe 27.11 la 12:45

Reteta de prajitura de post cu mere

de Caty 2

pe 27.11 la 12:23

Reteta de biban proaspat, cu ardei la cuptor

pe 21.11 la 20:20

Reteta de mancare de post din cuburi de soia

de Caty 2

pe 21.11 la 15:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2547 puncte

Caty

1370 puncte

Panacris

1300 puncte

vasimur

1195 puncte

Constelatialeu

1156 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creveti cu gust ... de primavara