Tagliatelle cu rosii si busuioc

de Andreea Caroline in Paste, 23 Iul 2013 | 6591 vizualizari

 

O reteta pe cit de simpla pe atit de parfumata si delicioasa...

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste tip tagliatelle
  • 6-7 rosii coapte
  • 2 catei usturoi
  • ulei masline
  • busuioc proaspat
  • piper
  • sare
  • zahar
  • parmezan ( optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu rosii si busuioc:

Se pune apa la fiert.Cand aceasta fierbe,se pune sare si apoi se pun pastele.Se fierb conform timpului indicat pe ambalaj.Se scurg de apa cand sunt gata .


Rosiile se spala,se rupe codita si se taie cuburi mici.


Usturoiul se curata de coaja si se caleste in ulei incins. Se adauga rosiile,sare,piper si putin zahar.Se da la foc mic si se lasa sa fiarba pana ce devin un sos.


Se adauga busuiocul proaspat tocat.


In sos se pun pastele si se servesc calde de preferinta presarate cu parmezan.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Andreea Caroline 1

23.07.2013, 23:37

Miha... multumesc . Uitasem

Emymyly 1

24.07.2013, 17:25

ffffff bune,le fac nepotelului meu si le mananca cu mare pofta.

Andreea Caroline 1

24.07.2013, 17:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Salata de paste cu oua