Tagliatelle cu somon afumat la cald in sos cremos de lamaie

de Satisfyyourcravings in Paste, 31 Oct 2016 | 4042 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame tagliatelle
  • 200 grame somon afumat la cald
  • 200 ml smantana
  • 1 ceapa mica galbena, tocata
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • sucul si coaja de la 1/2 lamaie
  • sare, piper
  • 200 grame broccoli
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu somon afumat la cald in sos cremos de lamaie:

Se fierb pastele conform instrcutiunilor de pe ambalaj.

Se caleste ceapa in unt si ulei de masline, la foc mediu, cateva minute. Se adauga apoi sucul si coaja de lamaie, smantana si broccoliul rupt/taiat in bucati mici. Se gateste ceteva minute, pana incepe sa fiarba. Se adauga somon rupt in bucati de marime medie, sare si piper, se amesteca, se lasa 1-2 minute, apoi se adauga pastele. 

Se mai adauga din apa in care au fiert pastele, daca este nevoie, pentru a obtine un sos onctuos.

La final, se presara piper proaspat macinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu somon afumat la cald in sos cremos de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

mirela0911 1

01.11.2016, 08:28

Ce bun trebuie sa fie!

Rahela Velicu 1

01.11.2016, 10:31

Tabita _ 1

01.03.2019, 12:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Spatzle cu sos de ciuperci si parmezan