Tagliatelle cu spanac si scoici

de mihaelar63 in Fructe de mare, 1 Feb 2013 | 3168 vizualizari

 

Cum a vazut farfuria fiu-meu a exclamat indignat : ,, Mama , nu stii ca scoicile nu se fac cu sos ? ''. Dupa primele inghitituri a capitulat ,, Paradoxal , trebuie sa recunosc ca sunt bune !''.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tagliatele cu spanac
  • 500 gr scoici[ decorticate , congelate ]
  • 50 ml ulei masline
  • 50 gr unt
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei rosu
  • 5 catei usturoi
  • 5 cm praz
  • 1/2 lamaie , zeama
  • 1/2 lingurita ghimbir razuit
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper alb
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu spanac si scoici:

Fierbeti pastele urmand instructiunile de pe ambalaj .


Curatati si spalati legumele .


Intr-o tigaie adanca puneti uleiul , untul , ceapasi usturoiul tocate , ardeiul rosu taiat cuburi . Caliti usor si sarati putin .


Adaugati scoicile , si lasati sa se patrunda 3-4 minute .


Adaugati ghimbir , zeama lamaie si smantana .


La sfarsit puneti prazul taiat fasii si mai lasati un minut .


Asezonati cu sare , piper si patrunjel verde .


Serviti cu tagliatelele cu spanac .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu spanac si scoici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

lia maria 1

01.02.2013, 12:37

un meniu pe gustul meu

alba_zori 1

01.02.2013, 12:47

ce mult imi plac si mie scoicile,asi manca mereu

sebirizescu 1

02.02.2013, 00:01

ceva bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Iahnie de fasole

ieri la 21:47

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu crema de spanac si sunca afumata