Tagliatelle in sos cremos de smantana cu bacon si creveti

de Satisfyyourcravings in Fructe de mare, 9 Noi 2018 | 1665 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii bacon
  • 400 grame creveti (decongelati daca este nevoie, decorticati)
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 250 ml smantana pentru gatit
  • 200 grame tagliatelle
  • 80 grame Parmezan ras
  • 1 mana spanac proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle in sos cremos de smantana cu bacon si creveti:

Baconul se toaca, rosia se taie bucati, iar ceapa, usturoiul si patrunjelul se toaca marunt.


Se prajeste baconul in putin ulei de masline pana devine crocant.


Intre timp, se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare.


Se adauga crevetii peste bacon si se presara cu sare si piper. Se prajesc pana cand crevetii devin roz si sunt gatiti.


Se transfera baconul si crevetii pe o farfurie.


In aceeasi tigaie, se adauga ceapa, rosia si usturoiul si se gatesc cateva minute, pana devin aurii.


Se adauga smantana si se aduce la punctul de fierbere. Se adauga pastele, impreuna cu baconul, crevetii, branza si spanacul si se amesteca bine. Se adauga din apa in care au fost fierte pastele, daca este nevoie, pentru a obtine un sos matasos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle in sos cremos de smantana cu bacon si creveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

RuxyRux 1

10.04.2019, 17:52

Imi place!

oanapl 1

10.04.2019, 19:57

Ce bunatate!

abstract01 1

14.05.2019, 21:54

Delicatese!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

8623 puncte

MotanLaOale

7825 puncte

katty

6435 puncte

Lau

Lau 9

6392 puncte

Rocsi

6221 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu dovleac 2

de Dea_Dea 6

ieri la 21:58

Banana Bread

ieri la 20:47

Supa de rosii, cu telemea si crutoane aromatizate

de RODIMUR 7

ieri la 16:19

 Tartă cu cremeux de ciocolată

ieri la 14:21

RETETA RECOMANDATA
Creveti in sos de unt si usturoi