Tagliatelle quatro formaggi

de simona119 in Paste, 7 Feb 2012 | 9406 vizualizari

 

Aseara am avut pofta de paste cu 4 feluri de branza, asa ca am scos ce era prin frigider, am dat o fuga la magazin, si m-am apucat de treaba.

 

INGREDIENTE

  • 250g tagliatelle (de obicei se folosesc Penne, insa eu nu am avut ;))
  • 250ml smantana lichida
  • 100g Mozzarela Gourmet
  • 100g Camembert sau Brie
  • 100g Gorgonzola (blue cheese)
  • 3 triunghiuri de branza topita
  • parmezan ras
  • 1 lingurita de unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle quatro formaggi:

Intr-o oala, puneti apa cu putina sare si un strop de ulei de masline, si fierbeti pastele pentru 6-10min (in functie de indicatiile de pe cutie). Intr-o tigaie incinsa, topiti putin unt si adaugati apoi smantana lichida. Lasati-o putin sa fiarba, si adaugati apoi restul branzelor: Camembert, Gorgonzola, Mozzarela Gourmet, si branza topita (eu am folosit Apetito, pentru ca are o textura mai moale si este foarte cremoasa), si amestecati pana ce acestea se topesc. Asezonati sosul cu sare si piper. Cand pastele s-au fiert, scurgeti-le de apa si adaugati-le in tigaie peste sos, amestecand continuu. Opriti focul si lasati pastele in sos pentru cateva minute pentru a se imbiba bine.


Se servesc calde, cu parmezan ras din belsug.

 

TIPS-URI

1

Pentru ca sosul sa iasa bun, garantat, folositi branzeturi de buna calitate cu texturi moi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle quatro formaggi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Angelina_Elena 1

07.02.2012, 15:25

gaby_gabytza 1

07.02.2012, 16:03

mamaieelena 1

07.02.2012, 19:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu ciuperci în sos de smîntînă