Taietei - Nouilles chinezesti

de Catalina L in Paste, 22 Mai 2015 | 6813 vizualizari

 

Foarte simplu de facut .....oh la la....o bunatate

 

INGREDIENTE

  • 250 g de nouilles
  • 1 morcov
  • 4 cepe noi
  • 1 felie fina de ghimbir cu tot cu coaja
  • 4 linguri sos de soia
  • 3 linguri ulei vegetal
  • 1 lingurita ulei de susan
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taietei - Nouilles chinezesti:

Taiem ceapa in rondele fine. Ghimbirul il taiem marunt.
Morcovul il taiem julien.

Calim bine ghimbirul, ceapa si morcovul in ulei.
Intre timp se fierb pastele cu putina sare- 2-3 minute. Se scurg, se trec prin apa rece si se scurg din nou... Eu le tai de cateva ori cu o foarfeca de bucatarie.

Amestecam pastele cu legumele, adaugam sosul de soia, uleiul de susan, punem piper.
Le calim cam 5 minnute, amestecand bine.

Servitile calde simple sau ca garnitura pentru Carne de vita cu ceapa Porc in sos caramel .

Pofta Buna !!!!!

TIPS-URI

1

pastrati coaja ghimbirului

Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei - Nouilles chinezesti" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Taietei chinezesti cu zucchini/dovlecel si brocoli