Taitei cu varza

de lia maria in Mancaruri de post, 28 Noi 2011 | 8908 vizualizari

 

Un meniu usor si delicious pentru o cina perfecta ! Perfect pentru post !

 

INGREDIENTE

  • 500g paste (taitei lati)
  • 1 varza (aprox 1kg)
  • Sare
  • Piper
  • ulei de masline, 2 linguri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu varza:

Punem taiteii la fiert, conform instructiunilor de pe ambalaj, dupa care ii lasam la scurs. Varza o taiem fideluta.

Punem uleiul intr-o tigaie incapatoare si cand este incins, adaugam varza. Lasam la calit,cam 20’ amestecand sa nu se arda. Adugam dupa gust sare si piper iar la final incorporam taitei.

Se poate servi cald sau rece deopotriva ! Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Panacris 1

03.12.2011, 15:51

Foarte buna!!! Mancarea preferata, mai ales cand o faci cu taitei de casa!!!

krinakrina 1

29.12.2011, 19:18

prima oara cand am mancat, nu eram obisnuita cu acest gust, dar trebuie sa recunosc ca pana la final i-am devorat!

lia maria 1

29.12.2011, 19:51

mihaelar
alieli
Lubita
antici_gabytza
panacris
krinakrina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cuscus cu soia Inedit