Tarhon in otet

de Ubulika in Conserve, 15 Dec 2011 | 1702 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura tarhon proaspat
  • otet din vin
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarhon in otet:

Tarhonul se spala , se lasa sa se usuce putin,se rup frunzele de pe tulpina si se indeasa in borcanul spalat si uscat in prealabil.Cand borcanul s-a umplut, deasupra frunzelor se presara o lingurita sare.Se completeaza cu otet pana e plin borcanul si se infileteaza capacul.

 

TIPS-URI

1

Nu aruncati tulpinile de tarhon! Cotoarele ce raman se rup in bucati si se pun in pungi (pe portii) la congelator.

2

Se decupeaza o bucatica de nailon dupa marimea capacului.Nailonul va crea un "zid" intre otet si metalul capacului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarhon in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

gaby_gabytza 1

16.12.2011, 12:51

interesant

Bya Ralu 1

17.01.2012, 20:48

eu abia am cumparat 1 borcan din piata... cand e atat de simplu de facut

Ubulika 1

18.01.2012, 10:16

)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole rosie cu rosii si tarhon in otet