Tarhon in otet

de mihaelar63 in Conserve, 31 Ian 2010 | 8861 vizualizari

 

este simplu de preparat si va da o aroma inegalabila ciorbelor voastre .

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura tarhon proaspat
  • otet din vin 9 grade
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarhon in otet:


  1. se spala bine un borcan cu filet .

  2. tarhonul se spala , se lasa sa se zvante putin.se rup frunzele de pe tulpina si se pun in borcan.

  3. se completeaza pana e plin borcanul cu otet din vin de buna calitate de 9 grade tarie .se infileteaza bine capacul .

  4. sa macereze mai repede se tine la loc mai cald .

 

TIPS-URI

1

nu e nevoie de nici un alt conservant sau metode de sterilizare , otetul e suficient.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarhon in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

ana 1

09.07.2010, 10:57

Mihaela mi-ar placea tare mult !

Adinuta san 1

30.05.2012, 13:41

tocmai am venit cu tarhon din piata

mihaelar63 1

30.05.2012, 14:47

Spor la treaba Adina
Eu prefer pentru ciorbe tarhonul in otet , dar am vazut si ceva retete tentante de sos cu tarhon proaspat .
Nu uita sa pui si celofan si apoi sa infiletezi capacul , otetul este foarte coroziv si se degradeaza capacul dupa cateva luni
Eu m-am trezit cu un capac gaurit dupa vreo 6 luni

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de miel
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ardei iuti cu ceapa