Tarhon in otet

de mihaelar63 in Conserve, 31 Ian 2010 | 10520 vizualizari

 

este simplu de preparat si va da o aroma inegalabila ciorbelor voastre .

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura tarhon proaspat
  • otet din vin 9 grade
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarhon in otet:

  1. se spala bine un borcan cu filet .
  2. tarhonul se spala , se lasa sa se zvante putin.se rup frunzele de pe tulpina si se pun in borcan.
  3. se completeaza pana e plin borcanul cu otet din vin de buna calitate de 9 grade tarie .se infileteaza bine capacul .
  4. sa macereze mai repede se tine  la loc mai cald .

TIPS-URI

1

nu e nevoie de nici un alt conservant sau metode de sterilizare , otetul e suficient.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarhon in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

ana 1

09.07.2010, 10:57

Mihaela mi-ar placea tare mult !

Mitinita 1

30.05.2012, 13:41

tocmai am venit cu tarhon din piata

mihaelar63 1

30.05.2012, 14:47

Spor la treaba Adina
Eu prefer pentru ciorbe tarhonul in otet , dar am vazut si ceva retete tentante de sos cu tarhon proaspat .
Nu uita sa pui si celofan si apoi sa infiletezi capacul , otetul este foarte coroziv si se degradeaza capacul dupa cateva luni
Eu m-am trezit cu un capac gaurit dupa vreo 6 luni

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei conservati in ulei