Tarta aperitiv cu sunca si ardei

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2011 | 24828 vizualizari

 

Sursa mea de inspiratie : http://www.haisagatim.ro/2009/12/briose-aperitiv-cu-sunca-si-ardei.html

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • sare, piper
  • 1 ou
  • 1 ardei rosu
  • 125 g unt topit
  • 100 g cascaval
  • 200 g sunca Praga sau jambon etc...
  • 250 ml smantana
  • Uns deasupra:
  • 1 ou
  • Uns tava :
  • 1 lg ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta aperitiv cu sunca si ardei:

Amestecam intr-un castron faina cu drojdia uscata, cu sarea si piperul, apoi adaugam ardeiul , sunca si cascavalul taiate bucatele mici, untul topit, smantana si oul si omogenizam compozitia.


Lasam compozitia sa se odihneasca 1 ora, apoi o turnam intr-o forma de tarta unsa cu ulei sau in forme de briose unse cu ulei . Deasupra ungem cu oul batut si dam la cuptor pentru circa 30 minute.


Scoatem din cuptor tarta, o lasam cateva minute sa se racoreasca, apoi o putem servi calda sau rece alaturi de o salata de cruditati.


Incercati-o cu incredere pentru ca este super gustoasa !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta aperitiv cu sunca si ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

corina241 1

29.11.2011, 21:48

place,place

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 21:19

super tarta

babi5 1

04.09.2013, 16:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

12270 puncte

oanapl

11200 puncte

Lau

Lau 9

10910 puncte

Valclaudia

8020 puncte

 merisor

7770 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Evantai de vinete

de oanapl 5

ieri la 23:32

Prajitura rasturnata cu visine

de oanapl 5

ieri la 23:26

Desert papanasi fierti

de RODIMUR 3

ieri la 21:32

RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv Cristina