Tarta cu branza

de mamaieelena in Prajituri, 2 Mar 2014 | 1029 vizualizari

 

De aceasta data am facut o tarta putin deosebita pentru mine si mi-a placut.Iata cum!!

 

INGREDIENTE

  • compozitia cremei:
  • 500g branza dulce
  • 3 linguri cu gris
  • 300 ml. lapte
  • 3 oua
  • 4 linguri cu miere
  • 1 plic cu zahar vanilat
  • Blatul:
  • 4 oua 4 linguri cu zahar
  • 4 linguri cu faina
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza:

Se fierbe mai intai grisul cu laptele si se da la rece. Cand acesta este rece se amesteca cu restul de ingrdiente si se rastoarna intr-o forma rotunda tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit la 200 de grade pana la coacerea finala 45 de minute sau chiar o ora.


Se prepara intre timp si aluatul de pandispan astfel: se bat albusurile spuma, se adauga si zaharul, iar la sfarsit faina. Se rastoana apoi peste branza si se da iar la cuptor pana se rumeneste bine, 30 de minute. Se scoate si se lasa 10 minute, apoi se rastoarna pe un platou punanadu-l cu fata in jos pe marginea formei si cu o miscare ferma se rastoarna pe platou se poate consuma calda sau rece.


Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

Eu nu am adaugat prea mult zahar dar voi veti face dupa gustul vostru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Alexandra Burz 1

03.03.2014, 08:02

_Alina_ 1

03.03.2014, 11:17

Satisfyyourcravings 1

03.03.2014, 13:42

O frumusete!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ricotta, mascarpone si mure