Tartă cu brânză și legume

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 17 Sep 2015 | 868 vizualizari

 

Tarta cu brânza și legume a fost așa de buă alături de o bere;)

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 3 ouă
  • 3 linguri brânza de vaca
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2-3 linguri făină
  • un vîrd cuțit sare
  • unt pentru uns tava
  • Umplutura:
  • 200m g. ciuperci
  • 200 g. porumb
  • 1 ardei gras
  • o rosie
  • 200 g. brânză Delaco
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartă cu brânză și legume:

Mixează bine albusurile cu sare.


Adaugă gălbenușurile pe rând.


Pune brânza rasă,făină,uleiul s aestecă ușor cu o paetă.


Compoziția pune-o într-o tavă de yena unsă cu unt.


Ciupercile le așezi peste blat,apoi porumbul,ardeiul tăiat felii subțiri, bucătelele de brânză si rosiile tăiate rotund.


Dă tava la cuptorul incins la 17o grade.


Lasă tarta in cuptor 25-30 minute,faci testul cu scobitoarea .


Scoti tava din cuptor și lași să se răcească puțin.


Alături de o cană cu lapte acru sau o bere este o cine excelentă!

 

TIPS-URI

1

Ciupercile si porumbul au fost din conservă.

2

Aveam în frigider o cucată de cârnat uscat , l-am tăiat rondele și l-am aszat și pe el acolo.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartă cu brânză și legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

dantes 1

18.09.2015, 13:40

Super!

RuxyRux 1

19.09.2015, 20:30

Arata imbietor Buni!

Bunica 1

21.09.2015, 16:13

A fost foarte bună,Ruxi dragă!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv