Tartă cu brânză și legume

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 17 Sep 2015 | 2531 vizualizari

 

Tarta cu brânza și legume a fost așa de buă alături de o bere;)

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 3 ouă
  • 3 linguri brânza de vaca
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2-3 linguri făină
  • un vîrd cuțit sare
  • unt pentru uns tava
  • Umplutura:
  • 200m g. ciuperci
  • 200 g. porumb
  • 1 ardei gras
  • o rosie
  • 200 g. brânză Delaco
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartă cu brânză și legume:

Mixează bine albusurile cu sare.

Adaugă gălbenușurile pe rând.

Pune brânza rasă,făină,uleiul s aestecă ușor cu o paetă.

Compoziția pune-o într-o tavă de yena unsă cu unt.

Ciupercile le așezi peste blat,apoi porumbul,ardeiul tăiat felii subțiri, bucătelele de brânză si rosiile tăiate rotund.

Dă tava la cuptorul incins la 17o grade. 

Lasă tarta in cuptor 25-30 minute,faci testul cu scobitoarea .

Scoti tava din cuptor și lași să se răcească puțin.

Alături de o cană cu lapte acru sau o bere este o cine excelentă!

TIPS-URI

1

Ciupercile si porumbul au fost din conservă.

2

Aveam în frigider o cucată de cârnat uscat , l-am tăiat rondele și l-am aszat și pe el acolo.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartă cu brânză și legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv foi de placinta cu branza la cuptor