Tarta cu branza si visine

de Laly in Prajituri, 10 Aug 2010 | 5468 vizualizari

 

O tarta foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • Aluat de tarta:
  • 300 ml apa minerala
  • 300 ml ulei
  • un praf de sare
  • faina cat cuprinde
  • Umplutura:
  • 500 gr branza dulce de vaci
  • 1 pachet pudding de vanilie
  • 7 oua
  • 300 gr visine (congelate,proaspete sau din compot) fara samburi
  • 200 ml smantana
  • coaja de lamaie
  • 2 linguri de gris
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si visine:

Pentru aluat:


-amestecam apa minerala cu uleiul si un praf de sare.Se adauga faina pana iese un aluat tare,bun de intins.Se lasa aluatul 30 minute la frigider.


Pentru umplutura:


-punem branza la scurs.Cand este gata se pune intr-un castron impreuna cu smantana,zahar (cat de dulce doreste fiecare),ouale,praful de budinca nedizolvat,si esenta de lamaie.


Se mesteca bine pana se incorporeaza toate ingredientele.Se intinde aluatul,cat de gros doreste fiecare.


Se pune intr-o tava rotunda( se poate pune in orice forma dorim)aluatul,si se imbraca forma cu el.


Se lasa aluatul mai mare sa imbrace si peretii tavii.Se pune pe fundul tavii grisul, apoi se toarna umplutura.Se pun si visinele.


Se face un grilaj din coca ramasa.Se unge cu ou si se da la cuptor.Se lasa pana se rumeneste usor deasupra.


Se taie cand este rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

Adinacarla 1

08.09.2010, 11:40

am venit si eu la desert ...cam tarziu

jolygina 1

19.09.2010, 00:51

pare foarte buna nu am facut nicodata sa ,trebuie sa incerc

elena1988 1

24.02.2011, 09:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole batuta

de xana 5

ieri la 19:23

Sirop din struguri negri

de ancutsa 5

ieri la 16:37

Pizza Quattro Formaggi cu blat Alka Pizza casei

ieri la 16:15

Pate din ficat de pui

de ancutsa 5

ieri la 16:01

RETETA RECOMANDATA
Pască tradiţională