Tarta cu branza si visine

de Laly in Prajituri, 10 Aug 2010 | 5796 vizualizari

 

O tarta foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • Aluat de tarta:
  • 300 ml apa minerala
  • 300 ml ulei
  • un praf de sare
  • faina cat cuprinde
  • Umplutura:
  • 500 gr branza dulce de vaci
  • 1 pachet pudding de vanilie
  • 7 oua
  • 300 gr visine (congelate,proaspete sau din compot) fara samburi
  • 200 ml smantana
  • coaja de lamaie
  • 2 linguri de gris
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si visine:

Pentru aluat:


-amestecam apa minerala cu uleiul si un praf de sare.Se adauga faina pana iese un aluat tare,bun de intins.Se lasa aluatul 30 minute la frigider.


Pentru umplutura:


-punem branza la scurs.Cand este gata se pune intr-un castron impreuna cu smantana,zahar (cat de dulce doreste fiecare),ouale,praful de budinca nedizolvat,si esenta de lamaie.


Se mesteca bine pana se incorporeaza toate ingredientele.Se intinde aluatul,cat de gros doreste fiecare.


Se pune intr-o tava rotunda( se poate pune in orice forma dorim)aluatul,si se imbraca forma cu el.


Se lasa aluatul mai mare sa imbrace si peretii tavii.Se pune pe fundul tavii grisul, apoi se toarna umplutura.Se pun si visinele.


Se face un grilaj din coca ramasa.Se unge cu ou si se da la cuptor.Se lasa pana se rumeneste usor deasupra.


Se taie cand este rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

Adinacarla 1

08.09.2010, 11:40

am venit si eu la desert ...cam tarziu

jolygina 1

19.09.2010, 00:51

pare foarte buna nu am facut nicodata sa ,trebuie sa incerc

elena1988 1

24.02.2011, 09:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si budinca