Tarta cu branza si zmeura

de _Alina_ in Prajituri, 29 Oct 2012 | 1161 vizualizari

 

O tarta dulce acrisoara, numai buna pentru o zi innorata si rece!

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 1 cana faina de grau
  • 1/2 cana faina integrala de orez
  • 10 lg apa rece
  • 7 lg ulei
  • 2 lgt zahar brun
  • 1 lgt scortisoara macinata
  • Umplutura:
  • 400 g branza proaspata
  • 220 g smantana
  • 1 ou
  • 1 lg miere
  • 2 lg cu varf gris
  • 1 lg cu varf faina
  • 3 lg cu varf zmeura din sirop
  • 1 lgt scortisoara
  • 1 lgt esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si zmeura:

1. Pentru aluat amestecam toate ingredientele pana la omogenizare. Eu am pus scortisoara chiar inainte de a intinde aluatul si de a-l pune in tava, dar puteti sa o puneti odata cu celelalte ingrediente.


2. Pentru umplutura blenduim smantana cu branza, oul, si grisul. Adaugam restul ingredientelor si amestecam cu o lingura.


3. Intindem aluatul si il punem intr-o forma (20 x 20 cm) tapetata cu unt si faina de orez. Puneti umplutura, nivelati si dati la cuptor 45-50 min incalzit in prealabil la 190°C.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mamaieelena 1

30.10.2012, 10:19

buna rau

Mihaela11_jo 1

30.10.2012, 10:25

Tentatie absoluta

_Alina_ 1

30.10.2012, 12:46

Multumesc mamaie!
Intr-adevar Mihaela!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Furnicuta
  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ricotta, mascarpone si mure