Tarta cu branza si zmeura

de _Alina_ in Prajituri, 29 Oct 2012 | 1055 vizualizari

 

O tarta dulce acrisoara, numai buna pentru o zi innorata si rece!

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 1 cana faina de grau
  • 1/2 cana faina integrala de orez
  • 10 lg apa rece
  • 7 lg ulei
  • 2 lgt zahar brun
  • 1 lgt scortisoara macinata
  • Umplutura:
  • 400 g branza proaspata
  • 220 g smantana
  • 1 ou
  • 1 lg miere
  • 2 lg cu varf gris
  • 1 lg cu varf faina
  • 3 lg cu varf zmeura din sirop
  • 1 lgt scortisoara
  • 1 lgt esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si zmeura:

1. Pentru aluat amestecam toate ingredientele pana la omogenizare. Eu am pus scortisoara chiar inainte de a intinde aluatul si de a-l pune in tava, dar puteti sa o puneti odata cu celelalte ingrediente.


2. Pentru umplutura blenduim smantana cu branza, oul, si grisul. Adaugam restul ingredientelor si amestecam cu o lingura.


3. Intindem aluatul si il punem intr-o forma (20 x 20 cm) tapetata cu unt si faina de orez. Puneti umplutura, nivelati si dati la cuptor 45-50 min incalzit in prealabil la 190°C.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mamaieelena 1

30.10.2012, 10:19

buna rau

Mihaela11_jo 1

30.10.2012, 10:25

Tentatie absoluta

_Alina_ 1

30.10.2012, 12:46

Multumesc mamaie!
Intr-adevar Mihaela!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ricotta, mascarpone si mure