Negresa cu stafide si cocos

de Emacristina in Prajituri, 1 Mai 2013 | 6396 vizualizari

 

O prajitura simpla si delicioasa :x

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina,
  • 500 g zahar,
  • 5 linguri cu cacao,
  • 2 cani cu lapte,
  • 6 oua,
  • 200 g faina,
  • 1 sau 2 pachete praf de copt,
  • stafide,
  • cocos,
  • 1 plic de budinca (de cioco)
Portii: 24
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu stafide si cocos:

Se pune la fiert margarina/untul impreuna cu zahar, lapte, cacao.

Restul compozitiei se pune la racit, dupa care se adauga galbenusurile, pe rand, apoi faina, praful de copt stins si albusurile batute spuma.Dupa se adauga stafidele in compozitie . Se tapeteaza tava cu ulei si foaie apoi se pune la copt circa 30 minute.

Dupa ce se scoate de la cuptor se lasa sa se raceasca putin,se taie se insiropeaza cu un sirop/suc(eu pun apa+zahar+sare de lamaie+cacao dupa gust),se pune budinca deasupra si dupa se presara cocosul .

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu stafide si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Emacristina 1

27.06.2013, 13:38

Va multumesc tuturor , scuze pentru intarzieree imi uitasem parola si acum am recuperato , va pup :* :* !!!!!

Dea_Dea 1

27.06.2013, 13:56

Bine ai venit!!

Emacristina 1

27.06.2013, 14:14

Multumes Dea!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Iahnie de fasole la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 20:22

Desert banana coffee brownie

pe 26.10 la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

pe 26.10 la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu crema de capsuni si vanilie