Negresa cu stafide si cocos

de Emacristina in Prajituri, 1 Mai 2013 | 7138 vizualizari

 

O prajitura simpla si delicioasa :x

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina,
  • 500 g zahar,
  • 5 linguri cu cacao,
  • 2 cani cu lapte,
  • 6 oua,
  • 200 g faina,
  • 1 sau 2 pachete praf de copt,
  • stafide,
  • cocos,
  • 1 plic de budinca (de cioco)
Portii: 24
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu stafide si cocos:

Se pune la fiert margarina/untul impreuna cu zahar, lapte, cacao.

Restul compozitiei se pune la racit, dupa care se adauga galbenusurile, pe rand, apoi faina, praful de copt stins si albusurile batute spuma.Dupa se adauga stafidele in compozitie . Se tapeteaza tava cu ulei si foaie apoi se pune la copt circa 30 minute.

Dupa ce se scoate de la cuptor se lasa sa se raceasca putin,se taie se insiropeaza cu un sirop/suc(eu pun apa+zahar+sare de lamaie+cacao dupa gust),se pune budinca deasupra si dupa se presara cocosul .

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu stafide si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Emacristina 1

27.06.2013, 13:38

Va multumesc tuturor , scuze pentru intarzieree imi uitasem parola si acum am recuperato , va pup :* :* !!!!!

Dea_Dea 1

27.06.2013, 13:56

Bine ai venit!!

Emacristina 1

27.06.2013, 14:14

Multumes Dea!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert negresa cu visine, nuci si ciocolata