Tarta cu branza si zmeura

de Lau in Dulciuri, 16 Iul 2013 | 2073 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat

  • 150 g branza de vaci
  • 100 g unt
  • 2 galbenusuri
  • 1 praf de sare
  • 3-4 linguri de zahar
  • 300 g faina
  • apa rece

Crema

  • 3 oua
  • 500 g branza de vaci
  • 150 g smantana
  • 100 g lapte
  • 100 g zahar
  • coaja de la o lamaie
  • 2-3 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si zmeura:

Blatul-mixam untul moale cu branza de vaci,adaugam galbenusurile si zaharul.mixam bine dupa care adaugam faina si praful de sare,daca mai este nevoie adaugam apa rece,ca sa rezulte o coca omogena,o impaturim in folie alimetara si dam la rece 30 min,


Crema-mixam ouale cu branza de vaci si zaharul,adaugam smantana,coaja de lamaie si faina,si la final adaugam laptele.


Intindem aluatul intr-o foaie ,adaugam in tava tapetata cu hartie de copt,adaugam crema de branza,zmeura deasupra.


eu am oprit un pic din compozitie in care am adaugam 2 linguri de dulceata de capsuni si un pic de zmeura,am amestecat si am turnat peste zmeura,


Dam la cuptorul incazit pana se rumeste frumos,

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Rocsi 1

16.07.2013, 20:56

Banuiesc ca stii deja ca vreau o portie

Lau 1

16.07.2013, 22:06

rocsi daca erai mai aproape te serveam cu drag

gaby_gabytza 1

20.07.2013, 11:52

suuuuper

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu budinca si fructe