Tarta cu branza si zmeura

de Lau in Dulciuri, 16 Iul 2013 | 3996 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat

  • 150 g branza de vaci
  • 100 g unt
  • 2 galbenusuri
  • 1 praf de sare
  • 3-4 linguri de zahar
  • 300 g faina
  • apa rece

Crema

  • 3 oua
  • 500 g branza de vaci
  • 150 g smantana
  • 100 g lapte
  • 100 g zahar
  • coaja de la o lamaie
  • 2-3 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si zmeura:

Blatul-mixam untul moale cu branza de vaci,adaugam galbenusurile si zaharul.mixam bine dupa care adaugam faina si praful de sare,daca mai este nevoie adaugam apa rece,ca sa rezulte o coca omogena,o impaturim in folie alimetara si dam la rece 30 min,

Crema-mixam ouale cu branza de vaci si zaharul,adaugam smantana,coaja de lamaie si faina,si la final adaugam laptele.

Intindem aluatul intr-o foaie ,adaugam in tava tapetata cu hartie de copt,adaugam crema de branza,zmeura deasupra.

eu am oprit un pic din compozitie in care am adaugam 2 linguri de dulceata de capsuni si un pic de zmeura,am amestecat si am turnat peste zmeura,

Dam la cuptorul incazit pana se rumeste frumos,

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Rocsi 1

16.07.2013, 20:56

Banuiesc ca stii deja ca vreau o portie

Lau 1

16.07.2013, 22:06

rocsi daca erai mai aproape te serveam cu drag

gaby_gabytza 1

20.07.2013, 11:52

suuuuper

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu prune si bezea