Tarta cu capsuni

de Lau in Prajituri, 1 Iun 2011 | 2575 vizualizari

 

la multi ani la toti copiii

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri faina
  • 4 linguri ulei
  • un praf de sare
  • CREMA
  • 200 ml iaurt simplu
  • 200 ml frisca lichida
  • 1 plic gelatina
  • 300 g capsuni
  • JELEU
  • 50 ml sirop de capsuni
  • 100 g capsuni
  • 1 plic de tort jelle rosu
  • 3 linguri zahar
  • 150 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu capsuni:

Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana devine o spuma lucioasa. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si se toarna peste albusuri. Se adauga si faina si se omogenizeaza cu miscari usoare de jos in sus. Se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pana trece testul cu scobitoarea


CREMA-gelatina se pregateste conform instructiunilor de pe plic. Frisca batuta o amestecam cu iaurtul si gelatina hidratata, apoi omogenizam


Blatul racit il insiropam cu sirop de capsuni. Asezam capsuni si turnam crema, apoi dam la rece


JELEU-capsunile se taie bucati si se amesteca cu siropul de capsuni, zaharul si plicul de tort jelle. Se adauga apa treptat si se pune la foc cca 1 minut amestecand continuu. Se lasa sa se raceasca putin dupa care se toarna peste crema

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Lau 1

03.06.2011, 08:15

mamaie

RuxyRux 1

03.06.2011, 21:58

Delicioasa Lau

gaby_gabytza 1

04.06.2011, 12:33

arata fff bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lebar de casa
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

RETETA RECOMANDATA
tarta ruseasca cu branza si ciocolata