Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Și vă urez multă sănătate tuturor celor care purtați numele de Constantin, Elena sau derivatele lor! La mulți ani!
Făina se pune într-un vas și în mijloc se face o găurică unde punem oul. Apoi adăugăm untul, sare și nuca și frământăm bine de tot. Facem o bilă și o lăsăm al frigider pentru 3-4 ore. Ungem forma de tartă cu unt și cu ajutorul degetelor întindem aluatul pe toată suprafața. Înțepăm aluatul pe ici-colo și îl punem la cuptor pentru 30 minute, până se rumenește.
Crema se face conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Lăsăm puțin tarta să respire și crema și apoi o întindem pe toată suprafața. Apoi ornăm cu căpșunici după imaginața fiecăruia. Opțional, punem și un plic de gelatină care se utilizează conform instrucțiunilor de pe verso ( arată la fel de bine și fără).
1
nu vă speriați de dimensiunea bilei, eu am făcut aluat din cantități duble :)
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult