Tarta cu ceapa,carnati si cascaval afumat

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2015 | 5557 vizualizari

 

Decand am descoperit cat de bun este aluatul acesta mereu fac cate ceva.

 

INGREDIENTE

  • 150 ml apa calduta
  • 150 ml lapte
  • 800 g de faina
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 pl de drojdie
  • 1 lg de sare
  • 1 ou
  • Umplutura:
  • 100 g cascaval afumat
  • 1 bucata carnati afumat
  • 1 ceapa
  • pasta de rosii Cirio
  • oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ceapa,carnati si cascaval afumat:

            Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron punem faina, in mijloc punem maiaua, oul, laptele si uleiul. Framantam bine aluatul si lasam sa creasca. Cand aluatul a crescut intindem 2 foi pentru 2 tarte si le asezam in forme unse cu unt.

            Fiecare tarta o ungem cu pasta de rosii Cirio, asezam feliute de carnati, radem cascaval si presaram feliute de ceapa si oregano. Dam tavile la cuptorul incins pentru 20 - 30 de minute. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Putem face ce umplutura dorim.

2

Sarea nu trebuie sa ia contact cu drojdia pentru ca nu mai creste aluatul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ceapa,carnati si cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu branzeturi