Tarta cu ciocolata

de Lau in Prajituri, 4 Apr 2013 | 2445 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 100 g unt
  • 5 linguri de zahar
  • 2 oua
  • 1/2 praf de copt
  • 200 g faina
  • coaja de portocala
  • esenta de portocale
  • 3 linguri miez de nuca
  • Umplutura
  • 150 g visine
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri de faina
  • 3 linguri de zahar
  • 1 lingura cacao
  • 1 ciocolata amaruie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ciocolata:

Coca -amestecam faina cu zaharul, nuca macinata, praful de copt, adaugam untul rece si ouale treptat. Amestecam bine si invelim coca in folie alimentara si dam la rece cca 1 ora.


Intindem coca intr-o foaie subtire si asezam in tava, intepam cu furculita si adaugam visinele fara samburi, care le-am pasat, dam tava la cuptor cca 25 minute


Umplutura - amestecam faina cu cacao si zaharul si un pic de lapte. Restul de lapte il vom pune la fiert si cand incepe sa fiarba adaugam amestecul de faina si amestecam continuu pana se ingroasa. Oprim focul si adaugam ciocolata rupta bucati si amestecam pana se topeste, lasam sa se raceasca putin dupa care turnam peste blatul de tarta si dam la rece 2 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Lau 1

05.04.2013, 09:04

RuxyRux 1

05.04.2013, 21:53

Place place cu cioco!

Lau 1

06.04.2013, 16:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Tarte cu ciocolata