Tarta cu cirese si capsuni

de ana in Dulciuri, 9 Iun 2010 | 2011 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
  • 8 oua
  • 8 linguri de zahar
  • 8 linguri de faina
  • 1 plic praf de copt
  • Pentru glazura
  • 500 gr cirese
  • 150 gr zahar
  • 100 gr unt
  • 100 gr gem de capsuni
  • 10 frunze de menta
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu cirese si capsuni:

Pregatim blatul astfel:batem albusurile spuma ,incorporam zaharul ,galbenusurile apoi faina si praful de copt stins in otet .


Aluatul obtinut il turnam in tava de aragaz unsa cu ulei si coacem la foc mediu.


Pregatim glazura:


Topim untul la foc mic ,adaugam zaharul si il lasam sa se topeasca bine ,adaugam ciresele si le lasam pana se evapora cam jumatate din zeama ce si-au lasat-o. Spre final adaugam gemul de capsuni si dupa ce stingem focul frunzele de menta .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu cirese si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

10.06.2010, 21:31

SI EU SI EU am venit

nadina73 1

10.06.2010, 23:34

5 furcu

ana 1

11.06.2010, 07:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Gem de cirese