Tarta cu ciuperci

de Irina in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2013 | 7909 vizualizari

 

Imi plac atat de mult ciupercile incat as inlocui oricand carnea cu o portie de ciuperci. Nu mai vorbesc despre cat de sanatoase sunt in comparatie cu carnea. Asa ca, pentru masa de seara am pregatit o tarta cu ciuperci. Iata si reteta:

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci champignon
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 2 linguri de smantana
  • sare
  • piper
  • o foaie de aluat de placinta
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ciuperci:

Am spalat si curatat de pielita ciupercile, le-am scos coditele, dupa care le-am feliat.

Ceapa am taiat-o pestisor.

Ouale le-am batut si amestecat cu smantana.

Am aranjat foaia de tarta intr-o tava unsa cu putin unt.

Intr-o tigaie am pus ulei la incins, am adaugat ceapa si dupa ce s-a inmuiat putin am adaugat si ciupercile. Am condimentat simplu cu sare si piper. Nu dupa mult timp am oprit focul.

Am aranjat ciupercile pe aluat si am turnat deasupra amestecul de ou cu smantana.

Cum din foaia de luat mi-a mai ramas o bucata ( am decupat un patrat din ea), am taiat fasii cu care am ornat tarta, sub forma unui grilaj.

Am uns cu putin galbenus aluatul si am dat tava la cuptor.

Nu stiu exact cat am lasat-o, dar am urmarit-o pana s-a rumenit frumos pe deasupra si am oprit-o.

Poftim la masa!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv Cosulete cu ciuperci