Tarta cu crema de ness

de aziz in Prajituri, 11 Mar 2012 | 1343 vizualizari

 

INGREDIENTE

 Avem nevoie pentru crusta: 

  •     175 gr unt sarat
  •     35 gr zahar pudra
  •     1 galbenus
  •     250 gr faina

Umplem cu:

  •     125 gr unt
  •     200 gr zahar
  •     15 gr ness sau cacao sau nessquik
  •     90 ml lichior sau suc de portocala (asta am pus eu)
  •     2 oua
  •     50 gr faina cu agent de crestere
  •     un mot de frisca sau crema de branza fina si fructe pentru decor

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu crema de ness:

Facem crusta mai intai amestecand untul cu zaharul pana devine pufos adaugam galbenusul si apoi faina si poate o lingura doua apa rece ,este un blat sfaramicios.Punem in tava de tarta si dam la frigider pana pregatim umplutura.Amestecam iar untul cu zaharul de preferinta pudra pentruca are amidon si va fi mai pufoasa crema.adaugam ouale apoi pe rand lasand sa se incorporeze bine.Apoi lichiorul sau sucul de portocala nesul si apoi faina.Turnam apoi crema obtinuta peste crusta de la frigider si dam la cuptor ul preincalzit la 180 gr timp de 20- 25 minute.Chiar daca va va parea crema necoapta ea este gata la racire este foarte pufoasa .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu crema de ness" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

aziz 1

12.03.2012, 12:54

mamaita

T I M E A 1

13.03.2012, 22:57

super buna

aziz 1

14.03.2012, 16:42

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta de capsuni