Tarta cu crema de ness

de aziz in Prajituri, 11 Mar 2012 | 1215 vizualizari

 

INGREDIENTE

 Avem nevoie pentru crusta: 

  •     175 gr unt sarat
  •     35 gr zahar pudra
  •     1 galbenus
  •     250 gr faina

Umplem cu:

  •     125 gr unt
  •     200 gr zahar
  •     15 gr ness sau cacao sau nessquik
  •     90 ml lichior sau suc de portocala (asta am pus eu)
  •     2 oua
  •     50 gr faina cu agent de crestere
  •     un mot de frisca sau crema de branza fina si fructe pentru decor

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu crema de ness:

Facem crusta mai intai amestecand untul cu zaharul pana devine pufos adaugam galbenusul si apoi faina si poate o lingura doua apa rece ,este un blat sfaramicios.Punem in tava de tarta si dam la frigider pana pregatim umplutura.Amestecam iar untul cu zaharul de preferinta pudra pentruca are amidon si va fi mai pufoasa crema.adaugam ouale apoi pe rand lasand sa se incorporeze bine.Apoi lichiorul sau sucul de portocala nesul si apoi faina.Turnam apoi crema obtinuta peste crusta de la frigider si dam la cuptor ul preincalzit la 180 gr timp de 20- 25 minute.Chiar daca va va parea crema necoapta ea este gata la racire este foarte pufoasa .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu crema de ness" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

aziz 1

12.03.2012, 12:54

mamaita

T I M E A 1

13.03.2012, 22:57

super buna

aziz 1

14.03.2012, 16:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu fructe si ricotta