Tarta cu crema de vanilie si portocale

de Andreea Baraboi in Prajituri, 7 Mai 2014 | 2741 vizualizari

 

Cum de obicei noi femeile vrem sa ii surprindem pe cei dragi cu ceva dulce. Mie una mi-a venit aceasta idee, Va invit sa o incercati si nu o sa va para rau.

 

INGREDIENTE

BLAT TARTA

  • coaja de lamaie
  • 80 g zahar pudra
  • 300 g faina
  • 1 ou + un galbenus
  • 130 g unt moale
  • 1 lingurita praj de copt

CREMA Am cumparat de la magazin un pachet CREMA PENTRU PRAJITURI CU AROMA DE VANILIE .

Decor 2 portocale

Portii: 15
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu crema de vanilie si portocale:

BLATUL


Eu am folosit zahar normal care l-am facut pudra dandu-l prin robot , Intr-un vas adaugam zaharul pudra , coaja de lamaie, faina,oul si galbenusul, untul la temperatura camerei si lingurita de praf de copt.


Lucram cu ingredientele pana obtinem un aluat destul de moale si usor de modelat. Il invelim intr-o folie transparenta alimentara si il dam la frigider cel putin o ora .


Crema


Am cumparat un pachet pentru crema de prajituri cu aroma de vanilie .


Intr-o tava unsa cu unt sau ulei intindem blatul tartei toata tava.Se da la cuptorul preincalzit pana devine aurie.


Cand este gata o lasam sa se raceasca.Deasupra rasturnam crema de vanilie,ornam cu felii de portocale

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu crema de vanilie si portocale" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Rocsi 1

07.05.2014, 20:07

tanyapatap 1

07.05.2014, 22:14

Andreea Baraboi 1

08.05.2014, 13:15

Mersi mersi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu coacaze rosii