Tarta cu fructe

de geobucataras in Prajituri, 9 Ian 2014 | 2928 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri faina
  • o esenta vanilie
  • 2 pachete de budinca
  • piersici, visine,capsuni sau orice alt fruct
  • 1 plic gelatina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu fructe:

Separam ouale, batem bine albusurile cu mixerul dupa care adaugam zaharul si esenta.

Dupa ce am amestecat toate astea cu o lingura, incorporam ouale si faina.

Dam la cuptor bine incins ptr aprox. 15-20 min.

Intre timp preparam budinca cu indicatiile date pe pachet si o turnam fierbinte peste blatul de tarta, dupa care punem fructele, gelatina la randul ei se prepara dupa indicatiile de pe pachetel.

Iese o tarta foarte buna mai ales cand este rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarte cu vişine şi bezea