Tarta cu fructe

de Bucataras in Dulciuri, 4 Apr 2009 | 5541 vizualizari

 

Tarta cu piersici, kiwi, banane preparat cu stil de doamna Macrina Belotu din Bucuresti…

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 125g margarina 
  • 250g Faina
  • 1 ou
  • 50g zahar
  • Pentru umplutura:
  • 1plic de frisca Dr Oetker
  • 125ml lapte
  • 50g zahar pudra
  • 1plic zahar vanilat
  • 1plic gelatina Dr Oetker
  • Fructe:
  • caise din compot
  • kiwi
  • ananas din compot
  • banane
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu fructe:

Blat: Se framanta ingredientele si se da la rece 1h.Se intinde apoi in forma de tarta ,se pun deasupra boabe de fasole pentru a nu se umfla si se coace la foc potrivit 15-20min.


Crema: Se bate cu mixerul praful de frisca cu laptele,conform instructiunilor de utilizare.Se adauga zaharul vanilat si zaharul pudra si se bate cu mixerul in continuare.Se adauga gelatina inmuiata in 75ml suc din compot si se incalzeste la bain-marin.Se toarna gelatina in frisca,care se aseaza peste blat


Se taie caisele felii si se aseaza pe marginiea exterioara a tartei.se aseaza apoi feliile de kiwi si in centru cubulete de ananas si felii de banane.


Se adauga peste fructe tort-gelee Dr Oetker preparat conform instructiunilor de utilizare.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

elena1988 1

04.03.2011, 16:31

AnyCostescu 1

07.02.2013, 15:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crumble cu capsuni si rubarba - reteta cu nr. 300

de oanapl 5

ieri la 20:32

Friganele dulci cu aroma de portocale si gem de caise

de Camelya 4

ieri la 19:47

Salata cu oua de prepelita

de oanapl 5

ieri la 19:45

Musaca de cartofi cu varza si carne

de Adi 3

ieri la 19:38

RETETA RECOMANDATA
Tort Amandina