Tarta cu fructe

de Bucataras in Dulciuri, 4 Apr 2009 | 5672 vizualizari

 

Tarta cu piersici, kiwi, banane preparat cu stil de doamna Macrina Belotu din Bucuresti…

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 125g margarina 
  • 250g Faina
  • 1 ou
  • 50g zahar
  • Pentru umplutura:
  • 1plic de frisca Dr Oetker
  • 125ml lapte
  • 50g zahar pudra
  • 1plic zahar vanilat
  • 1plic gelatina Dr Oetker
  • Fructe:
  • caise din compot
  • kiwi
  • ananas din compot
  • banane
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu fructe:

Blat: Se framanta ingredientele si se da la rece 1h.Se intinde apoi in forma de tarta ,se pun deasupra boabe de fasole pentru a nu se umfla si se coace la foc potrivit 15-20min.


Crema: Se bate cu mixerul praful de frisca cu laptele,conform instructiunilor de utilizare.Se adauga zaharul vanilat si zaharul pudra si se bate cu mixerul in continuare.Se adauga gelatina inmuiata in 75ml suc din compot si se incalzeste la bain-marin.Se toarna gelatina in frisca,care se aseaza peste blat


Se taie caisele felii si se aseaza pe marginiea exterioara a tartei.se aseaza apoi feliile de kiwi si in centru cubulete de ananas si felii de banane.


Se adauga peste fructe tort-gelee Dr Oetker preparat conform instructiunilor de utilizare.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

elena1988 1

04.03.2011, 16:31

AnyCostescu 1

07.02.2013, 15:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de fructe de padure

de Rocsi 9

ieri la 20:09

 Orez cu muschiulet si mazare

ieri la 18:20

Desert prajitura din albusuri cu gem de afine, mere si bezea

de katty 5

ieri la 08:34

RETETA RECOMANDATA
Desert tort Diplomat cu piscoturi