Tarta cu legume si kaizer

de ela in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2010 | 2970 vizualizari

 

foarte buna....

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete mari,
  • 1ardei gras rosu,
  • 3ardei capia,
  • 5 linguri gris,
  • 1bucata praz,
  • 200 gr kaizer,
  • 3 oua,
  • 1rosie mare,
  • 1legatura patrunjel,
  • 200 gr telemea,
  • 1lingurita tarhon,
  • 1fir cimbru uscat,
  • 100 gr ciuperci feliate,
  • sare, piper,
  • pesmet
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu legume si kaizer:

Curatam vinetele,le taiem cubulete si le punem intr-o sita,la scurs,punand sare deasupra lor si lasam 30minute,apoi le trecem prin jet de apa rece.


Kaizerul il punem intr-un bol cu apa rece pt a mai iesi sarea din el.


Prazul il taiem marunt.


Ardeiul il curatam si il taiem cubulete.


Intr-o tigaie mai mare(wok) punem prazul,ardeiul la calit in putin ulei,cateva minute,apoi adaugam vinetele si ciupercile si mai lasam 15minute,amestecand din cand in cand.


Kaiserul il scurgem de apa si il stergem cu un servetel,il taiem cubulete si il punem la prajit in putin ulei 5minute.


Luam tigaia de legume de pe foc si adaugam kaizerul scurs de ulei,grisul,patrunjelul tocat si putin piper(nu punem sare pt ca kaizerul este destul de sarat) si tarhonul.


Batem ouale cu un praf de sare si le incorporam in legume.


Taiem rosia rondele.


Telemeaua o radem.



Ungem o forma de tarta cu unt si o tapetam cu pesmet si punem compozitia in ea.Dam la cuptorul preincalzit 30minute,apoi scoatem vasul si punem deasupra rosiile taiate rondele si presaram telemeaua rasa.Punem deasupra firul de cimbru si mai dam la cuptor 15minute pana se rumeneste putin branza.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu legume si kaizer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Dana Cristea - pusikmea 1

30.11.2010, 21:24

ela 1

30.11.2010, 21:31

Dana

-Miti- 1

30.11.2010, 21:44

arata bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Aperitive