Tarta cu mere

de DanaModog in Dulciuri, 17 Dec 2014 | 619 vizualizari

 

Am avut prea multe mere si ca sa nu se strice am facut aceasta tarta.

 

INGREDIENTE

  • 170 g faina
  • 2 linguri zahar
  • 2 oua
  • 1 praf sare
  • 6 mere
  • 5 linguri zahar
  • Scortisoara
  • O lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu mere:

Se framanta faina cu zaharul, ouale si praful de sare ( in caz ca e prea fainos se pune un pic de apa) si se lasa sa se odihneasca in folie de plastic.

Se curata merele de coaja cu o curatatoare de legume in fasii lungi iar restul de mar se razuieste. Marul razuit se caleste cu 2 linguri de zahar, scorțișoara si suc de lamaie si se lasa la racit. Cand s-a racit se pune peste aluat in tava.

Pentru trandafiri se pune apa la fiert, se pune in apa suc de lamaie, 2 linguri de zahar si scorțișoara. Cojile de mar se pum.la fiert pana devin moi si se pot indoi. Se invart dupa deget si se da forma de floare. Zaharul ramas se presara peste trandafiri si se da la cuptor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu mere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Rocsi 1

17.12.2014, 22:08

Buna tarta!

elucubratiiculinare 1

18.12.2014, 09:23

yammy

jolygina 1

18.12.2014, 10:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mere si scortisoara