Tarta cu mere

de reisnaor_2006 in Prajituri, 22 Noi 2015 | 1955 vizualizari

 

Super pufoasa si delicioasa ,numa buna de pus la musafiri pe masa.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 6 lg de faina
  • 6 lg de zahar
  • 1/2 praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • 5 mere portivite
  • zahar pudra pentru decor
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu mere:

Albusurile se separa de galbenusuri.Cu ajutorul mixerului, albusurile se bat spuma. Cand sunt aproape gata, se toarna pe rand, in ploaie, cele 6 linguri de zahar si se bate pana se obtine o spuma tare. Se amesteca apoi pe rand cu cele 4 galbenusuri si praful de copt stins cu putin otet.


Se toarna in ploaie, pe rand, faina si se amesteca foarte, foarte usor cu o lingura mai mare, de sus in jos, prin rasturnare.


Merele le curatam si le taiem feliute subtiri pe care le incorporam in aluatul rezultat.Compozitia se toarta intr-o forma de tarta de yena si se introduce in cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute.


Cand tarta este gata o lasam sa se raceasca si o pudram cu zahar pudra.Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

Umplutura tartei se poate face cu orice fructe dorim.

2

Daca doriti fiecare felie de tarta se poate servi cu frisca proaspata sau cu dulceata deasupra.

3

Feliile de mere ca sa nu se lase la fundul vasului le puteti pudra cu putina faina inainte de a le incorpora in compozitie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

anca_rm 1

23.11.2015, 15:05

o pufosenie buna

mihaelar63 1

30.11.2015, 22:59

Mi-e pofta . In special de tarta cu mere

reisnaor_2006 1

08.12.2015, 13:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mere si bezea