Tarta cu mere si piersici

de Heracleea in Prajituri, 13 Mar 2013 | 1323 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 1 lingura seminte de in macinate
  • 1 lingura tarate de grau
  • 4 linguri faina din tarate de ovaz
  • 4 linguri indulcitor
  • 2 oua
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1/2 plic praf de copt
  • Umplutura
  • 3 mere
  • 1 cutie branza de vaci 0%
  • 4 linguri indulcitor
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita cardamom
  • 2 oua
  • Design
  • felii de piersici proaspete sau de la congelator
  • 1 plic glazura tort incolora
  • 2 linguri indulcitor
  • 250 ml. apa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu mere si piersici:

Intr-un castron ametscati ingredientele uscate (taratele, indulcitorul, praful de copt si semintele de in). Adaugati ouale si esenta si omogenizati bine. Lasati deoparte cca 10 minute sa se umfle un pic taratele. Va rezulta un amestec ce va putea fi intins cu usurinta intr-o tava de tarta.


Pentru umplutura curatati merele si dati-le pe razatoarea mica. Le amestecati apoi cu branza de vaci, scortisoara si cardamom, oua si indulcitor. Omogenizati bine apoi turnati amestecul peste blatul de tarta.


Preincalziti cuptorul la 180 gr.


Intre timp taiati feliute de piersica si aranjati-le pe suprafata umpluturii. Dati la cuptor 5 minute la 180 grade, apoi micsorati temperatura la 170 si coaceti tarta 30-40 minute. Cand este gata o scoatem si o lasam sa se raceasca bine.


Amestecam apoi cu ajutorul unui tel glazura incolora cu indulcitor si apa, fierbem pentru un minut dupa care turnam cu grija peste tarta racita. Se da la rece!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu mere si piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

laura_n 1

13.03.2013, 21:31

bun venit!

Heracleea 1

11.04.2013, 12:29

Bine v-am gasit!

Heracleea 1

02.06.2013, 01:03

tarta e pentru dieta Dukan, de aceea are un blat mai ”ciudat”

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mere si bezea