Tarta cu nectarine

de Alinutza80 in Prajituri, 2 Oct 2012 | 2026 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr unt moale
  • 300 gr faina
  • 250 gr zahar
  • 1 vf de cutit sare
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 4 oua
  • 150 gr iaurt
  • 6 nectarine coapte
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu nectarine:

Se preancalzeste cuptorul la 180 de grade.


Se unge o tava si se tapeteaza(tava mea a avut 26 cm).


Intr-un castron se pun untul moale cu faina, zaharul, praful de copt, ouale, iaurtul, sarea si se amesteca bine.


Nectarinele se desfac de samburi si se pun in tava cu partea in care a fost samburele in sus, peste care se pune aluatul.


Se baga la cuptor pentru aproximativ 50 min-1 ora.


Se face testul cu scobitoarea. Cand este coapta se lasa putin la racit, apoi se rastoarna pe un platou.


Se poate servi calda cu o cupa de inghetata sau rece la o cafea.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu nectarine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Sim0na 1

03.10.2012, 15:16

O bunatate!!!

Lau 1

03.10.2012, 15:23

Alinutza80 1

03.10.2012, 16:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu frisca si piersici