Tarta cu nectarine

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 23 Iul 2010 | 2940 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat fraged:

  • 120 g unt
  • 200 g faina
  • 1 galbenus
  • 100 g zahar pudra

Umplutura:

  • 3 nectarine
  • 3 oua
  • 4 linguri amidon
  • 50 ml lapte
  • 5 linguri zahar
  • vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu nectarine:

Aluat fraged:toate ingredientele se pun in robot si intr-un minut rezulta un aluat frumos:D.Se impacheteaza in folie alimentara si se pune aprox 30 min la frigider.Masa se infaineaza,deasupra bilei de aluat se pune folie alimentara si se intinde o foaie cat mai subtire.O tava cu peretii detasabili se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina si se aranjeaza aluatul.


Umplutura:ouale se bat cu zaharul si vanilia,apoi se adauga laptele si amidonul.Nectarinele se taie felii si se aseaza peste aluat,apoi se toarna umplatura.Se da la cuptor pana se rumeneste deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu nectarine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

adry88 1

03.06.2011, 21:06

o feliuta si pt mn

cri 1

09.09.2011, 23:25

Am facut si eu in seara asta,e foarte buna si usor de facut!

Pasiune pentru bucatarie 1

10.09.2011, 14:21

sa va fie de bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta delfin cu capsuni si banane