Tarta cu nectarine

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 23 Iul 2010 | 3606 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat fraged:

  • 120 g unt
  • 200 g faina
  • 1 galbenus
  • 100 g zahar pudra

Umplutura:

  • 3 nectarine
  • 3 oua
  • 4 linguri amidon
  • 50 ml lapte
  • 5 linguri zahar
  • vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu nectarine:

Aluat fraged:toate ingredientele se pun in robot si intr-un minut rezulta un aluat frumos:D.Se impacheteaza in folie alimentara si se pune aprox 30 min la frigider.Masa se infaineaza,deasupra bilei de aluat se pune folie alimentara si se intinde o foaie cat mai subtire.O tava cu peretii detasabili se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina si se aranjeaza aluatul.


Umplutura:ouale se bat cu zaharul si vanilia,apoi se adauga laptele si amidonul.Nectarinele se taie felii si se aseaza peste aluat,apoi se toarna umplatura.Se da la cuptor pana se rumeneste deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu nectarine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

adry88 1

03.06.2011, 21:06

o feliuta si pt mn

cri 1

09.09.2011, 23:25

Am facut si eu in seara asta,e foarte buna si usor de facut!

Pasiune pentru bucatarie 1

10.09.2011, 14:21

sa va fie de bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu crema de lamaie si bezea