Tarta cu pere , piersici si ciocolata

de anca_rm in Prajituri, 1 Aug 2013 | 1898 vizualizari

 

Este tarta mea preferata si o fac de cate ori vreau sa ma rasfat cu ceva dulce .

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 165 gr faina 000
  • 30 gr zahar
  • 30 gr migdale
  • 125 gr unt
  • 3 linguri apa
  • un praf de sare
  • Pentru umplutura:
  • 3 pere coapte
  • 3 piersici
  • 90 gr unt
  • 45 gr cacao
  • 2 oua
  • 200 gr zahar 
  • 70 gr faina 000
  • zahar vaniliat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu pere , piersici si ciocolata:

Aluatul :


Migdalele se toaca si se pun intr-un castron cu faina cernuta , zaharul, apa , praful de sare si untul taiat cubulete. Amestecam pana obtinem un aluat sfarmicios.


Din aluat formam o bila, il invelim in folie si dam la frigider pentru 30 minute dupa care il intindem intr-o forma de tarta . Il dam din nou la frigider pana cand pregatim umplutura.


Umplutura:


Curatam fructele , le taiem in sferturi si indepartam samburii.


Scoatem aluatul din frigider , il intepam din loc in loc cu furculita , presaram pe el putin zahar si asezam fructele . Punem totul in cuptor pentru 15 minute .


Intre timp intr-o craticoara topim untul in care adaugam cacao cernuta si amestecam bine . Ouale le batem cu zaharul pana se fac spuma si le adaugam in untul topit cu cacao . Deasupra cernem faina si omogenizam.


Turnam compozitia peste fructele din forma , nivelam cu o spatula (daca doriti ) si dam prajitura din nou la cuptor pentru inca 15 minute . Lasam sa se racoreasca si presaram zahar pudra.


Pofta mare !!!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu pere , piersici si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

anca_rm 1

01.08.2013, 19:34

da , este delicioasa

Andreea Caroline 1

01.08.2013, 20:05

Ce bine arata

Angelina_Elena 1

01.08.2013, 22:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mure, caise si crumble