Tarta cu pere si banane

de Lau in Dulciuri, 12 Sep 2011 | 2761 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 60 ml apa calduta
  • 100 g zahar
  • o lingurita praf de copt
  • 7 linguri faina
  • un praf de sare
  • 1 lingura cafea macinata
  • 4 linguri nuca de cocos
  • 1 plic budinca cu gust de frisca
  • 4 linguri de zahar
  • 500 ml lapte
  • 3 pere
  • 1 banana
  • 1 plic tort jelle rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu pere si banane:

Galbenusurile le mixam impreuna cu apa timp de 2 minute. Adaugam zaharul si mai mixam 5 minute. Vom obtine un aluat de consistenta unei spume aerate si tare pufoasa. Adaugam faina amestecata cu praful de copt, cafea, nuca de cocos, sare si amestecam usor


Turnam compozitia in tava unsa si dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca in tava


Pregatim budinca conform instructiunilor de pe plic


Cand blatul s-a racit adaugam crema (sa fie un pic rece). Asezam perele curatate si taiate felii, apoi adaugam banana


Plicul de tort jelle il pregatim conform instructiunilor de pe plic, apoi il lasam sa se raceasca putin dupa care se adauga peste fructe


Dam la frigider 2 ore dupa care putem servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu pere si banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mamaieelena 1

14.09.2011, 07:34

frumos arata

Lau 1

14.09.2011, 08:23

mamaie

abstract01 1

12.12.2020, 16:55

super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mousse de mere