Tarta cu pere si banane

de Lau in Dulciuri, 12 Sep 2011 | 3232 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 60 ml apa calduta
  • 100 g zahar
  • o lingurita praf de copt
  • 7 linguri faina
  • un praf de sare
  • 1 lingura cafea macinata
  • 4 linguri nuca de cocos
  • 1 plic budinca cu gust de frisca
  • 4 linguri de zahar
  • 500 ml lapte
  • 3 pere
  • 1 banana
  • 1 plic tort jelle rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu pere si banane:

Galbenusurile le mixam impreuna cu apa timp de 2 minute. Adaugam zaharul si mai mixam 5 minute. Vom obtine un aluat de consistenta unei spume aerate si tare pufoasa. Adaugam faina amestecata cu praful de copt, cafea, nuca de cocos, sare si amestecam usor

Turnam compozitia in tava unsa si dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca in tava

Pregatim budinca conform instructiunilor de pe plic

Cand blatul s-a racit adaugam crema (sa fie un pic rece). Asezam perele curatate si taiate felii, apoi adaugam banana

Plicul de tort jelle il pregatim conform instructiunilor de pe plic, apoi il lasam sa se raceasca putin dupa care se adauga peste fructe

Dam la frigider 2 ore dupa care putem servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu pere si banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu visine