Tarta cu piept de pui si galbiori

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 26 Feb 2011 | 3987 vizualizari

 

Cred ca trebuie sa fiu mai harnicuta si sa mai postez si eu cate o reteta.Nu de alta dar se pare ca baietii ne-o cam iau inainte cu gatitul.Si apoi,reteta cu numarul 113 parca nu suna prea bine,musai sa mai adaug una.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 100 gr unt
  • sare
  • un piept de pui
  • galbiori (ciuperci)
  • crema de branza cu verdeata Fricheso
  • bacon felii
  • smantana
  • ceapa verde
  • verdeata
  • rozmarin
  • condimente
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piept de pui si galbiori:

Din faina,untul taiat bucatele,sare si apa calduta se face o coca.Se pune la rece jumatate de ora.


Pieptul de pui se spala si se taie bucatele,eu am preferat sa le las mai marisoare.Intr-o tigaie se pune putin ulei si se prajeste pieptul.Se adauga ceapa verde si galbiorii.Eu am avut ciupercile in saramura,pusi la pastrare din toamna de mama mea,asa ca inainte de a-i folosi i-am desarat putin in apa rece.


Se prajesc putin,apoi se adauga verdeata,rozmarinul si smantana.


Se intinde o foaie destul de subtire,care sa acopere toata tava si marginile acesteia.Se pastreaza putin aluat pentru a face grilajul de deasupra.


Se pune umplutura in tava,apoi se adauga cateva moate de crema de branza cu verdeata.Se finiseaza cu fasii de coca si bacon.


Se unge cu un galbenus de ou si se pune la cuptor pentru 25 de minute.


Foarte simpla si deosebit de buna atat rece cat si calda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piept de pui si galbiori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

diaconta 1

27.02.2011, 22:33

Aici ai un pic de noroc Mena,ca mai am

mena29 1

27.02.2011, 22:34

Ce bine,ce bine!!!

diaconta 1

27.02.2011, 22:36

Mena,nici nu s-a terminat si parca as mai face inca o data

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi aromati cu branza rasa