Tarta cu piersici

de mena29 in Prajituri, 18 Iul 2010 | 1998 vizualizari

 

Am luat reteta din revista ,,Bucataria de azi".A iesit buna dar cred ca data viitoare cand o voi mai face voi pune in aluat si o lingurita de praf de copt .

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:
  • 250 grame faina
  • 1-2 linguri zahar
  • 125 grame unt
  • 1 ou.
 Pentru umplutura:
  • 7-8 piersici coapte
  • 400 grame branza de vaci
  • 150 grame zahar
  • 3 oua
  • 2 linguri amidon
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • coaja de lamaie si portocala
  • 2 linguri rom sau coniac.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piersici:

Spalam piersicile,le oparim si curatam pielitele(operatie pe care eu nu am facut-o si mi-a parut rau),scoatem samburii,le stropim cu coniac si le lasam asa putin.Framantam un aluat din toate ingredientele,il lasam la rece 1/2 ora dupa care il intindem cu sucitorul si-l punem in tava acoperita cu hartie pentru copt.Dam tava la foc pentru maxim 10 minute.Pentru umplutura batem ouale cu zaharul pana cresc in volum.Adaugam branza de vaci,aromele si amidonul.Amestecam bine.Turnam peste aluatul copt 10 minute,deasupra asezam piersicile cu fata in jos si dam la cuptor pentru 30-40 minute,depinde de cuptor.Cand este rece pudram cu zahar.Merge bine la cafea.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

mena29 1

23.07.2010, 16:23

Epu

Sylvia 1

24.07.2010, 12:19

Vai Mena daca stii de cand visez la tarta asta branza de vaci si fructe aromate mi se pare cea mai potrivita combinatie toate furculitele de la mine

mena29 1

26.07.2010, 10:53

Multumesc Sylvia

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura alba