Tarta cu rosii

de Miha in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2012 | 1340 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Am facut o portie de aluat de paine, din care o parte am folosit pentru aceasta tarta, iar din ce-a ramas am facut o paine micuta de casa. 
  • 300 ml apa calduta
  • 10 g  drojdie uscata
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • ~550 g faina
  • Pentru tarta:
  • 200 g aluat de paine
  • 8 rosii cherry
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • usturoi cu piper
  • busuioc uscat
  • oregano uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu rosii:

Toate ingredietele le-am pus la framantat si dospit in cuva masinii de paine. Daca este nevoie mai puteti adauga putina faina, trebuie sa avem un aluat elastic si nelipicios.


Aluatul dospit il intindem intr-o tava mica (18 cm diametru) unsa cu ulei si tapetata cu faina. Punem deasupra rosiile cherry taiate in jumatate. Presaram sare, piper cu usturoi, busuioc si oregano dupa gust. Stropim cu ulei de masline si dam la cuptor la foc mediu, pentru cca 45 de minute, pana aluatul se rumeneste usor.


Se portioneaza si se serveste calda. E buna si rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

diaconta 1

16.02.2012, 22:39

servire ireprosabila
cum poti sa refuzi asa ingerasi

dakris 1

16.02.2012, 22:46

Ce copilasi frumosi ai! Sa iti traiasca! Buna si aspectuoasa tarta!

jolygina 1

19.02.2012, 10:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Minitarte cu rosii si crema de branza