Tarta cu rosii

de Miha in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2012 | 1303 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Am facut o portie de aluat de paine, din care o parte am folosit pentru aceasta tarta, iar din ce-a ramas am facut o paine micuta de casa. 
  • 300 ml apa calduta
  • 10 g  drojdie uscata
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • ~550 g faina
  • Pentru tarta:
  • 200 g aluat de paine
  • 8 rosii cherry
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • usturoi cu piper
  • busuioc uscat
  • oregano uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu rosii:

Toate ingredietele le-am pus la framantat si dospit in cuva masinii de paine. Daca este nevoie mai puteti adauga putina faina, trebuie sa avem un aluat elastic si nelipicios.


Aluatul dospit il intindem intr-o tava mica (18 cm diametru) unsa cu ulei si tapetata cu faina. Punem deasupra rosiile cherry taiate in jumatate. Presaram sare, piper cu usturoi, busuioc si oregano dupa gust. Stropim cu ulei de masline si dam la cuptor la foc mediu, pentru cca 45 de minute, pana aluatul se rumeneste usor.


Se portioneaza si se serveste calda. E buna si rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Aparat de vidare V3840-I

- 120 lei
1199.99 lei
1079.99 lei

Fierbator Style Black

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

COMENTARII (30)

diaconta 1

16.02.2012, 22:39

servire ireprosabila
cum poti sa refuzi asa ingerasi

dakris 1

16.02.2012, 22:46

Ce copilasi frumosi ai! Sa iti traiasca! Buna si aspectuoasa tarta!

jolygina 1

19.02.2012, 10:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo

de Adele 5

ieri la 23:39

Briose cu frisca si ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 22:35

Piure in trei culori

de Camelya 4

ieri la 20:39

Cozonac fara framantare

ieri la 20:10

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza si rosii (Reteta Video)