Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Un preparat ca acesta, un meci de fotbal (la TV ca nu mai suntem in floarea varstei) si o bere nefiltrata e tot ceea ce mi-as putea dori intr-o zi de sambata. Ce ziceti? Si-un masaj la picioare? Hai fie ! :)))
Taie cu ajutorul unui castron sau al unui inel mai mare cercuri de aluat de foietaj;
Pune-le intr-o tava cu hartie de copt, aplica alta foaie de hartie de copt deasupra si peste aceasta inca o tava;
Incinge cuptorul la 190 grade Celsius si introdu tava acolo;
Dupa cca 10 – 12 min cand acestea s-au rumenit, scoate-le si lasa-le sa se raceasca;
Caleste bacon-ul in tigaie (fara ulei) si adauga si ceapa;
Amesteca cu ajutorul unei spatule de silicon;
Toaca anghinarea cuburi mari si adaug-o impreuna cu spanacul;
Pune si usturoiul granulat;
Muta apoi compozitia intr-un castron incapator si las-o putin sa se raceasca;
Adauga parmezan, mozzarella, cheddar si crema de branza si amesteca bine pana omogenizezi totul;
Pune compozitia pe tartinele din foietaj si fa o gropita in centrul lor;
Sparge cate un ou in interiorul fiecareia;
Presara boia pe deasupra si introdu-le in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade pentru cateva minute, pana se gateste oul;
Scoate-le de-acolo si savureaza-le cu placere;
Pofta buna !
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult