Tarta cu spanac si 4 branzeturi Delaco (crema de branza, parmezan, mozzarella gourmet si cheddar)

de AlexTeacher in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2015 | 1228 vizualizari

 

Un preparat ca acesta, un meci de fotbal (la TV ca nu mai suntem in floarea varstei) si o bere nefiltrata e tot ceea ce mi-as putea dori intr-o zi de sambata. Ce ziceti? Si-un masaj la picioare? Hai fie ! :)))
 
 

 

INGREDIENTE

    • Aluat foietaj - 1 foaie si jumatate
    • Inimi de anghinare (la borcan) – 7-8 buc
    • Spanac decongelat (scurs foarte bine in prealabil) – 200 g
    • Bacon (taiat cubulete) – cca 200 g
    • Crema de branza cu smantana "Delaco" – 150 g
    • Cheddar "Delaco" (dat pe razatoare) – 100 g
    • Parmezan "Delaco" (dat pe razatoare) – 50 g
    • Mozzarella Gourmet "Delaco" (dat pe razatoare) – 80 g
    • Cheddar "Delaco" (dat pe razatoare) – 100 g
    • Usturoi granulat – 1 lingurita
    • Oua – 1 per portie
    • Ceapa (taiata cuburi mici) – 1 buc
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu spanac si 4 branzeturi Delaco (crema de branza, parmezan, mozzarella gourmet si cheddar):



  • Taie cu ajutorul unui castron sau al unui inel mai mare cercuri de aluat de foietaj;




  • Pune-le intr-o tava cu hartie de copt, aplica alta foaie de hartie de copt deasupra si peste aceasta inca o tava;




  • Incinge cuptorul la 190 grade Celsius si introdu tava acolo;




  • Dupa cca 10 – 12 min cand acestea s-au rumenit, scoate-le si lasa-le sa se raceasca;




  • Caleste bacon-ul in tigaie (fara ulei) si adauga si ceapa;




  • Amesteca cu ajutorul unei spatule de silicon;




  • Toaca anghinarea cuburi mari si adaug-o impreuna cu spanacul;




  • Pune si usturoiul granulat;




  • Muta apoi compozitia intr-un castron incapator si las-o putin sa se raceasca;




  • Adauga parmezan, mozzarella, cheddar si crema de branza si amesteca bine pana omogenizezi totul;




  • Pune compozitia pe tartinele din foietaj si fa o gropita in centrul lor;




  • Sparge cate un ou in interiorul fiecareia;




  • Presara boia pe deasupra si introdu-le in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade pentru cateva minute, pana se gateste oul;




  • Scoate-le de-acolo si savureaza-le cu placere;


    Pofta buna !



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu spanac si 4 branzeturi Delaco (crema de branza, parmezan, mozzarella gourmet si cheddar)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

COMENTARII (15)

reisnaor_2006 1

12.12.2015, 10:40

ce buna este

Xandrinne 1

21.12.2015, 00:07

Ce bunatate!!

dantes 1

21.12.2015, 07:58

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu spanac