Tarta cu spanac si 4 branzeturi Delaco (crema de branza, parmezan, mozzarella gourmet si cheddar)

de AlexTeacher in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2015 | 3393 vizualizari

 

Un preparat ca acesta, un meci de fotbal (la TV ca nu mai suntem in floarea varstei) si o bere nefiltrata e tot ceea ce mi-as putea dori intr-o zi de sambata. Ce ziceti? Si-un masaj la picioare? Hai fie ! :)))
 
 

 

INGREDIENTE

    • Aluat foietaj - 1 foaie si jumatate
    • Inimi de anghinare (la borcan) – 7-8 buc
    • Spanac decongelat (scurs foarte bine in prealabil) – 200 g
    • Bacon (taiat cubulete) – cca 200 g
    • Crema de branza cu smantana "Delaco" – 150 g
    • Cheddar "Delaco" (dat pe razatoare) – 100 g
    • Parmezan "Delaco" (dat pe razatoare) – 50 g
    • Mozzarella Gourmet "Delaco" (dat pe razatoare) – 80 g
    • Cheddar "Delaco" (dat pe razatoare) – 100 g
    • Usturoi granulat – 1 lingurita
    • Oua – 1 per portie
    • Ceapa (taiata cuburi mici) – 1 buc
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu spanac si 4 branzeturi Delaco (crema de branza, parmezan, mozzarella gourmet si cheddar):



  • Taie cu ajutorul unui castron sau al unui inel mai mare cercuri de aluat de foietaj;




  • Pune-le intr-o tava cu hartie de copt, aplica alta foaie de hartie de copt deasupra si peste aceasta inca o tava;




  • Incinge cuptorul la 190 grade Celsius si introdu tava acolo;




  • Dupa cca 10 – 12 min cand acestea s-au rumenit, scoate-le si lasa-le sa se raceasca;




  • Caleste bacon-ul in tigaie (fara ulei) si adauga si ceapa;




  • Amesteca cu ajutorul unei spatule de silicon;




  • Toaca anghinarea cuburi mari si adaug-o impreuna cu spanacul;




  • Pune si usturoiul granulat;




  • Muta apoi compozitia intr-un castron incapator si las-o putin sa se raceasca;




  • Adauga parmezan, mozzarella, cheddar si crema de branza si amesteca bine pana omogenizezi totul;




  • Pune compozitia pe tartinele din foietaj si fa o gropita in centrul lor;




  • Sparge cate un ou in interiorul fiecareia;




  • Presara boia pe deasupra si introdu-le in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade pentru cateva minute, pana se gateste oul;




  • Scoate-le de-acolo si savureaza-le cu placere;


    Pofta buna !



Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu spanac si 4 branzeturi Delaco (crema de branza, parmezan, mozzarella gourmet si cheddar)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

reisnaor_2006 1

12.12.2015, 10:40

ce buna este

Xandrinne 1

21.12.2015, 00:07

Ce bunatate!!

dantes 1

21.12.2015, 07:58

Super!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tarta lui Mos NICOLAE