Tartă cu spanac şi brânză

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2012 | 1764 vizualizari

 

Mie îmi place foarte mult spanacul.Şi pentru că pe piaţă a apărut deja, m-am gândit să fac o tartă simplă şi foarte gustoasă. Se face uşor.În compoziţie mai merge adăugat şi un pic de kaizer prăjit….aşa cum am mâncat de la colega mea….dar pentru că noi mâncăm rar mezeluri….am preferat să fac fără.

 

INGREDIENTE

  • 700 g spanac proaspăt
  • 200 g brânză de oaie rasă
  • 5 ouă
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 1 legătură de mărar
  • 150 g caşcaval ras
  • roşii cherry
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartă cu spanac şi brânză:

Spanacul se curăţă şi se spală bine. Se opăreşte pentru câteva minute în apă cu sare, se scoate, se răceşte apoi se scurge bine.


Ceapa se toacă mărunt, la fel şi mărarul.


Spanacul bine scurs se toacă mărunt, se amestecă cu ceapa şi mărarul, cu ouăle bătute ca pentru omletă,100 g caşcaval ras, piper şi brânză rasă. Compoziţia se toarnă în tava de tartă cu diametrul de 27 cm unsă cu ulei şi tapetată cu făină. Se presară deasupra restul de cascaval şi se pun căteva roşioare cherry. Se coace tarta cam 25 de minute.


E bună şi caldă şi rece.


Poftă bună!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartă cu spanac şi brânză" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

madi_marin 1

09.03.2012, 20:46

Criss...multumesc...

madi_marin 1

09.03.2012, 20:46

MIUTA....multumesc...

madi_marin 1

09.03.2012, 20:47

Ruxy...ma bucur ca iti place...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rustic cu spanac, mazare si branzeturi