Tarta cu spanac si cartofi

de Lau in Mancaruri de legume, 19 Noi 2019 | 1721 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 4 cartofi potriviti
  • 400 g spanac proaspat
  • 2 cepe verzi
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri smantana
  • 50 g cascaval
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • 100 g cascaval
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu spanac si cartofi:

Aluatul il dezghetam la temperatura camerei.

Cartofii ii fierbem cu apa si sare pana ce intra furculita, ii scurgem de apa si ii taiem cuburi.

Intr-o tigaie calim ceapa verde tocata impreuna cu spanacul taiat bucati in 2-3 linguri ulei de masline.

Le calim pana ce frunzele de spanac isi pierd din volum, adaugam 1/2 cana de apa, lasam sa fiarba pana ce scade lichidul, adaugam smantana, usturoiul pisat si cascavalul, lasam cca 1 min pe foc, oprim focul si lasam sa se raceasca.

Intindem aluatul in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina,intepam  cu furculita, adaugam spanacul, cartofii, ouale batute cu condimente dupa gust, cascavalul dat prin razatoare si dam la cuptorul incazit cca 30-35 mi la 190 grade C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu spanac si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Coaste de porc glazurate
  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Mini snitele crispy, cu fulgi de porumb

de oanapl 7

ieri la 22:17

Piept de pui cu gogosari in sos

de Rocsi 9

ieri la 19:15

Cartofi cu sunculita, gratinati

ieri la 18:25

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu telemea